Animals

Joep en Puk

Dit zijn Joep en Puk, ze zijn sinds 2013 bij ons. Joep is een mannetje en heeft witte met bruine vlekken. Hij is super lief en kan geaaid worden. Puk is een vrouwtje en gek op Joep. Ze is zwart en kan helaas niet altijd geaaid worden. De konijnen zijn niet handtam, maar hebben het goed en af en toe mag je ze aaien. Ze willen niet opgepakt worden. 

Het zijn Nederlands Hangoor Dwergkonijnen en zijn aardig groot geworden 😉 Ze hebben een grote ren buiten en een nachthok tot hun beschikking. Bijna dagelijks mogen ze in de tuin loslopen. We hebben de tuin uitbraak-proof gemaakt voor ze. Het zijn echte diehards, regen, wind, sneeuw, zon het maakt ze niet uit. Het is heel leuk en gezellig als ze rondhuppelen in de tuin. Behalve als ze holen gaan graven, dan moeten ze helaas weer even terug in het hok.

In het hok zie je Roos liggen, die wordt in een andere post voorgesteld 🙂

 

Leave a Reply