The Family

Klimmen en hardlopen

Nou hier maar weer een update is weer een tijdje geleden :blush:

Op 6 april ben ik weer gestart met hardlopen, dat was niet gemakkelijk na een verjaardag met de nodige biertjes op. :silly: Maarja ik heb het toch maar weer gedaan. Vorig jaar heb ik al een nike+ sensor gehaald en heb ik ook een paar keer gelopen. Rechts bovenin de website staat mijn laatste stand van zaken. Helaas registreerd de nike+ sensor het allemaal niet goed. De sensor registreerd de verkeerde aantal kilometers dat ik gelopen heb. Hieronder heb ik mijn route uitgerekend en het is 3,5 km wat ik loop.

Afgelopen zondag (10 april) ben ik ook weer wezen klimmen samen met de familie en het gezin van mijn maatje. Dit was weer even wennen voor zowel het klimmen, als mijn eigen uitrusting. Mijn eigen uitrusting bestaat uit:

  • Biner – Mammut Bionic Hms
  • Belay Device – Bionic 8
  • Harnesses – Singing Rock Balance II
  • Climbing Shoes – La Sportiva CobraHieronder nog een tweetal foto’s van het klimmen zelf.Greeezzzz,John

Leave a Reply