The Family

Tijdje geleden!

Nou het is weer een tijdje geleden dat ik een update heb gedaan op mijn website.

De huisdiertjes zijn stevig uitgebreid en het zijn allemaal guppies. Ze heten niet voor niets miljoenenvistjes :rotfl: Het zijn wel mooie met met veel kleurtjes.

Sinterklaas is ook weer achter de rug, wat zijn Skye en Devlin toch weer verwend. een garage, werkbank, auto’s, playmobil zwembad en ga zo maar door. Met de kerst maar even niets doen want volgende maand zijn ze weer jarig. :cake:

Nou per 1 december heb ik ook een nieuwe functie als consultant, als ik mijn huidige werkzaamheden heb afgerond ben ik officieel uit de techniek, het is bijna zover. Ik zal meer een adviserende rol gaan uitvoeren binnen onze afdeling naar zowel de medewerkers als management. Indien je meer wilt weten, weten jullie mij te vinden :cell:

Verder ben ik druk bezig met de voorbereiding van de Meltdown LAN die volgend weekend, 17 /m 19 december, wordt gehouden.

Nou ik ga aan de :coffee: tot later!!

Greezzzz,

John

Leave a Reply