The Family

Nieuwe uitdaging

Een tijdje geleden (ergens Q3 in 2010) heb ik het in mijn hoofd gehaald om te gaan klimmen. Dit leek mij wel een mooie uitdaging om iets te gaan doen aan mijn hoogtevrees en om iets aan sport te doen, wat ik de afgelopen jaren niet meer heb gedaan :shame:

Afgelopen zaterdag (5 februari) heb ik mijn eerste kennismakingsklim gedaan bij Mountain Network in Arnhem samen met mijn maatje.

Waarom nu pas en niet meteen vorig jaar! Vorig jaar had ik nog erg last had van mijn knie blessure en wilde even afwachten totdat ik het aandurfde, vandaar de kennismakingsles 😉 Het was geweldig, ik had niet verwacht dat ik (eigenlijk wij) het zo leuk zou vinden.

Dezelfde middag hebben we ons opgegeven voor de beginnerscursus (Indoor Toprope). Deze cursus start vanavond en is de aankomende vier weken iedere zondagavond en krijgen dan een Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) certificaat zodat we zelfstandig mogen klimmen in een van de klimhallen van Mountain Network in Nederland. Na deze cursus kijken we verder wat we gaan doen.

Hopen dat het allemaal goed gaat lukken zodat ik (deels) van mijn hoogtevrees afkom en dat ik een beetje extra beweging krijg door het klimmen zodat ik eindelijk weer eens kan aangeven dat ik ook sport 😉 :laugh:

Greeezzz,

John

Leave a Reply