The Family

Gestopt met roken

Eindelijk is het zover ik ben gestopt met roken.  Hierboven heb ik een counter gezet voor hoelang al. Dit allemaal door het lezen van het boek “Stoppen met roken” van Allen Carr (ISBN 978-90-225-4884-4). Op 24 mei om 20:38 uur 2011 was het zover, in dat hoofdstuk moest ik mijn laatste sigaret roken.

Het is echt een opluchting om daar verlost van te zijn, het gevoel van dat je de sigaret niet nodig hebt en ook helemaal niets toevoegd aan het roken ervan. Komt daar nog eens bij dat je er heel veel voor terug krijgt, zoals: gezondheid, geld, geen stress naar nicotine, geen stinkende kleding/adem, geen kortademigheid, geen verkoudheid, meer smaak, beter ruiken, en nog vele andere……

Hardlopen gaat ook steeds makkelijker, op dit moment loop ik twee keer in de week a 8,2 kilometer. Mijn activity is te volgen via RunKeeper, of zie rechts bij “Follow / contact John”.

Dat was het tot zover.

Greeezzz,

John

One comment on “Gestopt met roken

Leave a Reply